Leo Messi en Getafe - EFE
 
Fotboll > La Liga

Messi tonar ner Villa-gräl: "Finns inga problem där"

Messi tonar ner Villa-gräl: "Finns inga problem där"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/09/2012 kl 11:42
Lionel Messi skällde ut David Villa under Barcelonas frustrerande match mot Granada. Men efteråt tonar argentinaren ner "bråket". "Leta inte efter problem där det inte finns några", säger han.
 

Barcelonas seger mot Granada satt långt inne. Först i den 87:e minuten spräckte inhopparen Xavi nollan med ett kanonskott. Matchen slutade 2-0 efter ett självmål.

Frustrationen var tydlig hos Barcelonas spelare på vägen fram till segern. Lionel Messi verkade irriterad. Framför allt hamnade han i en diskussion med David Villa över en bortslagen passning.

Messi tonar dock ner händelsen.

- Leta inte efter problem där det inte finns några. Villa och jag fungerar bra ihop, det var bara vanligt tjafs som händer under matcherna, säger stjärnan till Barca TV.

- Det händer på träning också men där finns inga tv-kameror. Att det händer på match beror på spänningen vi kände för att få in första målet. Vi har en karaktär i det här laget och det är att vinna.

Tränaren Tito Vilanova menar att grälet visar att Barcelona "lever".

- Alla som spelar fotboll vet att diskussioner är normalt. Sådana händelser visar att laget lever. Att inte utbyta åsikter för att göra saker och ting bättre visar snarare på att något är fel, säger han enligt goal.com.

Barcelona har full pott, 15 poäng, efter fem matcher. På söndagskvällen spelare ärkerivalen Real Madrid derby mot Rayo Vallecano. Jose Mourinhos manskap är elva poäng efter katalanerna inför matchen.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×