Mourinho Cristiano Ronaldo - Eurosport
 
Fotboll > La Liga

Mourinho: Cristiano hade anledning att vara missnöjd

Mourinho: Cristiano hade anledning att vara missnöjd

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 05/10/2012 kl 23:07
José Mourinho tror inte att Cristiano Ronaldo verkligen var olycklig för några veckor sedan, men anser att han hade rätt att vara missnöjd med att inte få Uefa-priset som bäste spelare. "Iniesta är en fantastisk spelare. Det finns det ingen tvekan om. Men hans säsong var inte bra", säger tränaren.
 

Cristiano Ronaldo uttryckte för en månad sedan att han var ledsen, och spekulationerna började flöda om orsaken. José Mourinho tror inte att det var så farligt.

- Jag tror inte att han verkligen var olycklig. Cristiano är en lycklig kille. Han älskar spelet. Han älskar att träna. Jag har haft så många spelare under min karriär som är förälskade i spelet och jag kan inte säga någon som är det mer än Cristiano, säger han till CNN.

Real Madrid-stjärnan var missnöjd med att Uefas pris till bäste spelare 2012 gick till Andrés Iniesta och inte honom själv. På frågan om han tror att det har att göra med portugisens missnöje svara Mourinho:

- Jag vet inte. Vad jag vet är att han hade en helt fantastisk säsong. Iniesta är en fantastisk spelare. Det finns det ingen tvekan om. Men hans säsong var inte bra. Han hade ett bra EM. Han vann EM men EM var tre veckor. Så jag tycker att Cristiano hade anledning att vara missnöjd med beslutet. Men det är ett beslut.

Malena Johansson - eurosport.se

Kommentarsfunktionen inte tillgänglig här