Paul Gascoigne The Mirror - Other Agency
 
Fotboll

Gazza dricker igen: "Vet inte om någon kan rädda honom"

Gazza dricker igen: "Vet inte om någon kan rädda honom"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 03/02/2013 kl 13:19
Paul Gascoigne, 45, har börjat dricka igen och bröt ihop på en välgörenhetsgala i torsdags. Nu fruktar vännerna för hans liv. ”Jag vet inte om någon kan rädda honom”, säger den förre storspelarens agent Terry Baker.
 

Paul Gascoigne har länge kämpat med sitt missbruk. 2011 skrev engelsmannen in sig på en klinik i Bournemouth vilket han hävdade förändrade hans liv. Men i somras fick han ett återfall - och nu verkar hans alkoholism värre än någonsin. På en välgörenhetsgala i torsdags bröt han ihop.

- Han kommer inte att tacka mig för att jag säger det här men han är i akut behov av hjälp, säger hans agent Terry Baker till BBC Radio 5 Live.

- Vad som har hänt honom sedan jag träffade honom i julas för fem eller sex veckor sedan är inte bra. Han har mått väldigt bra, det har han verkligen gjort, men nu gör han inte det. Men jag tror han vet om det.

- Hans liv är alltid i fara eftersom han är en alkoholist. Jag vet inte om någon kan rädda honom. Jag vet verkligen inte.

I lördags fick Gascoigne erbjudande om hjälp av Arsenal-legendaren Tony Adams, som är en nykter alkoholist och driver kliniken Sporting Chance Clinic.

Gascoigne var firad stjärna i Newcastle, Tottenham och Lazio under sin karriär. Och inte minst i engelska landslaget.

Tobias Jönsson - eurosport.se

Fotnot. Bilden: Printscreen från The Mirror.

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×