Zlatan - Eurosport
 
Fotboll > EM

Engelsk press: "Total anarki i det svenska EM-lägret"

Engelsk press: "Total anarki i det svenska EM-lägret"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/06/2012 kl 12:04
Mediekriget har börjat. Engelska tidningar skriver nu om de problem som plågar Sverige inför fredagens match. Bland annat ska det råda mer eller mindre strid mellan Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg.
 

Det är den kanske inte alltid helt trovärdiga publikationen Daily Star som talat med en källa som avslöjar vad som egentligen pågår i det svenska landslagslägret. Stämningen är inte alls särskilt god, enligt källan. Tvärtom. Kompisarna Olof Mellberg och Zlatan Ibrahimovic ska ha börjat bråka efter att Mellberg försvarat Blågults players manager mot just Zlatan.

- Det råder total anarki i lägret. Det är inte hälsosamt och atmosfären är fruktansvärd. Förberedelserna inför matchen mot England kunde inte gå sämre och det måste vara fantastiska nyheter för England, hoppa... säger källan som också menar att förbundskapten Erik Hamrén jobbar för att få de båda spelarna att skaka hand.

Samtidigt skriver Daily Star att Ibrahimovic väntas spela från start mot England. Daily Mirror är av en annan uppfattning. Den lårkaka som fick stjärnan att stå över onsdagens träning hotar nu spel, skriver tidningen.

"Även om landslagsledningen räknar med att kunna starta med honom mot England i Kiev, tvekar man om han kommer att vara på topp", menar Daily Mirror.

Daily Mail kontrar med att Zlatan Ibrahimovic har krävt att Johan Elmander spelar från start mot England.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×