Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Europa League

Ny smäll för Liverpool - Föll mot Ranégies Udinese

Liverpool2 - 3Udinese

Liverpool fortsätter att bjuda på målfester i Europa League-spelet - och att läcka in mål. Trots ledning i halvtid, efter Jonjo Shelveys 1-0-mål, vände Udinese - med Mathias Ranégie på bänken - och vann med 3-2 på Anfield.

 
Ny förlust för Liverpool - Fotboll - Europa LeagueEurosport
 

Liverpool inledde Europa League-spelet med att besegra schweiziska Young Boys med hela 5-3. Liverpool fortsätter att bjuda på målkalas - och Brendan Rodgers var inte nöjd med förlusten och de insläppta målen.

- Vi släpper in mål alldeles för enkelt. Det är något vi måste arbeta på, säger Rodgers till BBC.

Matchen började annars bra för Liverpool som tog ledningen när Jonjo Shelvey förvaltade framspelningen från Stewart Downing. Ledningen stod sig till halvtidsvilan. Sen vaknade Udinese.

Italienarna rivstartade den andra halvleken och fick genast utdelning. Efter ett misstag från Glen Johnson kunde skyttekungen Antonio di Natale kvittera. Udinese fick sedan god hjälp av Liverpool att ta ledningen när olycklige Sebastian Coates nickade bollen i nät bakom Pepe Reina. Därefter lät inte Giovanni Pasquale vänta på sig innan han skickade in 3-1 och såg därmed ut att punktera matchen

Trots att Luis Suárez kvitterade bara minuter senare lyckades Liverpool aldrig komma ikapp utan matchen slutade med 3-2-seger för italienarna.

-Vi var väldigt bra i första halvlek men vi tappade koncentration och blev lata och plötsligt låg vi under med 3-1. Vi lyckades få in lite kvalitet i vårt spel de sista 15 minuterna och lyckades reducera, men vi är väldigt besvikna att vi ger bort så enkla mål efter en så bra insats i första halvlek.

Förlusten är Liverpools tredje raka på hemmaplan och Brendan Rodgers gör nog bäst i att få med sig resultaten snart om det inte ska börja blåsa snåla vindar i området kring Anfield. Liverpool ligger för tillfället på tredje plats i Grupp A, en poäng efter Udinese och Anzhi Makhachkala.

- Det är fortfarande väldigt jämnt och det finns några excellenta lag i gruppen. För oss är det väldigt viktigt att kvalificera oss, så klart, men också att ge de unga spelarna chansen, avslutar Rodgers.

Svenske Mathias Ranégie fick hoppa in under matchens fem sista minuter när han ersatte målskytten Antonio Di Natale.

eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil