AIK jublar - Scanpix
 
Fotboll > Europa League

Eurosport direktsänder AIK:s möte med svensklaget

Eurosport direktsänder AIK:s möte med svensklaget

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 20/08/2012 kl 13:39
AIK:s glödheta Europa League-möte med Pontus Wernblooms och Rasmus Elms CSKA Moskva kommer att visas LIVE på Eurosport.
 

Pontus Wernblooms och Rasmus Elms CSKA Moskva är det sista hindret för AIK att nå Europa Leagues gruppspel. På torsdag 23 augusti kl 19.00 direktsänder Eurosport exklusivt den inledande kvalmatchen mellan AIK – CSKA Moskva. Kommenterar gör Mikael Bergvall och Rami Shaaban (expert).

- En grymt svår match för AIK, men jag är positiv till att de kan få ett bra resultat på Råsunda. Och det är väldigt viktigt eftersom returen blir en helt annan potatis, säger Rami Shaaban.

- Det blir ändå en rolig match att få möta CSKA Moskva – ett otroligt bollskickligt lag, som har två svenskbekantingar i Wernbloom och Elm, vilket ger en extra krydda till matchen.

Efter fem spelade omgångar av den ryska ligan ligger CSKA på sjätte plats, med tre segrar och två förluster. De två senaste matcherna har laget vunnit utan att släppa in mål. AIK har inför mötet med CSKA Moskva haft tio spellediga dagar efter den senaste matchen, där Örebro besegrades med 3-0. Stockholmslaget ligger för närvarande på fjärde plats i Allsvenskan.

Matchen spelas den 23 augusti kl 19.00 direkt på Eurosport och Eurosport Player.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×