Samuel Armenteros Heracles - Imago
 
Fotboll > Eredivisie

Armentoros sköna dubbelstrut - bäst av svenskarna i Holland

Armenteros sköna dubbelstrut - bäst av svenskarna i Holland

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/11/2012 kl 23:27
Samuel Armentoros är stekhet i holländska ligan. Nu delar han tiondeplatsen i Eredivisies skytteliga tillsammans med Alexander Gerndt.
 

Svenske U21-landslagsmannen Samuel Armenteros har fått en smakstart på säsongen i holländska Heracles med fem mål på åtta starter. Två av dem kom i fredagens bortamatch mot NEC Nijmegen.

Målen gjorde han inom loppet av tio minuter. Det första kom i matchens 48:e minut efter att lagkamraten Lerin Duarte stått för en fantastisk framspelning. Strax därefter kom mål nummer två som betydde 1-2 för Heracles och Armenteros såg vid det skedet ut att bli matchhjälte.

Men hemmalaget NEC Nijmegen - som nyss värvat Halmstad BK:s Karl-Johan Johnsson - kom tillbaka och kunde i kraft av två sena mål vända och vinna matchen med 3-2.

Armenteros dubbla mål för honom upp till en delad tiondeplacering i Eredivisies skytteliga. Han är därmed bäste svenske målskytt i Holland tillsammans med FC Utrechts Alexander Gerndt. Värt att notera är dock att Armentoros även svarat för fyra framspelningar, att jämföra med Gerndts två.

Andreas Käck - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×