Rasmus Elm AZ Alkmaar - Imago
 
Artikel
kommentarer
Fotboll

Elm till CSKA Moskva - skriver på inom kort

Elm till CSKA Moskva - skriver på inom kort

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 26/07/2012 kl 10:10
Det talades om Manchester United och Arsenal bland annat. Nu blir det istället CSKA Moskva för Rasmus Elm.
 

Ända sedan slutet av 2011 har Rasmus Elm varit ryktenas man. Den svenske landslagsmittfältaren kopplades då samman med självaste Manchester United som enligt engelska medieuppgifter förberedde ett stort bud på 24-åringen.

- Man ska inte bli förvånad över något när det gäller Rasmus. Han ses numera som den hetaste spelaren i Holland och en sådan spelare har givetvis en väldigt hög status ute i Europa, sa agenten Patrick Mörk till eurosport.se. då.

Sedan dess har det fortsatt ryktas om klubbar som Arsenal Liverpool och Hamburg SV. Det hela har dock dragit ut på tiden och nyligen uttryckte AZ Alkmaar en förhoppning om att förlänga kontraktet med Elm snarare än att sälja. Nu blir det dock en flytt. Till ryska ligan och CSKA Moskva.

- Vi är överens med Moskva, bara formaliteter kvar. Om jag hade haft en flaska vin hade jag korkat upp den nu. Vi har förhandlat med dem innan och det hjälper, säger klubbdirektören Toon Gerbrands till Voetbal International enligt Sportbladet.

I januari i år gick Pontus Wernbloom från just AZ till CSKA, samma väg som Elm nu kommer att vandra. Enligt Voetbal International har Elm rest till München för att genomgå en läkarundersökning vilket bör betyda att han skriver på ett kontrakt inom kort.

eurosport.se

 

kommentarer