Henrik Larsson - Scanpix
 
Fotboll > Championship

Blackburn uppges jaga Henrik Larsson: "Vet inte mer än ni"

Blackburn uppges jaga Henrik Larsson: "Vet inte mer än ni"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 03/10/2012 kl 07:30
Henrik Larsson har på två säsonger inte lyckats föra Landskrona till Allsvenskan. Nu kan han få chansen att lyfta Blackburn till Premier League. "Jag har inte hört något själv", säger Henke om uppgifterna.
 

Det är Daily Mail som rapporterar om den engelska klubbens intresse för svensken. Henke sade upp sitt kontrakt med Landskrona i förra veckan och enligt tidningen letar den förre Manchester United-spelaren jobb i England.

Blackburns tränare Steve Kean sade upp sig i förra veckan och ägarna Venkys vill ersätta med ett "stort namn" för att få fansen med sig. Championship-klubben vill dock inte vänta till att Larssons kontrakt går ut i slutet av året. Rovers vill ha en ny tränare klar inom tio dagar.

Men Henrik Larsson känner inte till intresset.

- Jag vet inte mer inte än ni vet. Jag tänker inte spekulera i vad som kommer att hända eller inte kommer att hända. Om det kommer en fråga får man ta det då, säger Henke Larsson till Aftonbladet.

Två andra namn som kopplats samman med Blackburn är klubbens före detta stjärnor Tim Sheerwood och Alan Shearer. Den förstnämnde har tackat nej.

Laget degraderades från Premier League i våras och ligger fyra i Championship. Två svenskar spelar i klubben, bröderna Martin och Markus Olsson.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×