Zlatan Ibrahimovic - AP
 
Fotboll > Champions League

Fyra mål av Zlatan - hyllades av motståndarfansen: "Stor ära"

Fyra mål av Zlatan - hyllades av motståndarfansen: "Stor ära"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/10/2013 kl 23:14
Zlatan Ibrahimovic fortsätter att underhålla Europa. Så till den grad att motståndarfansen hyllade svensken efter fyra mål i 5-0-segern mot Anderlecht. "En stor ära", säger han i Viasat.
 

Zlatan inledde med att enkelt stöta in Gregory van der Wiels låga inspel i öppet mål.

Sedan startade showen på allvar.

Precis som mot Bastia den gångna helgen klackade svensken in ett mål. Kanske inte lika spektakulärt den här gången men anfallarens hälspark på ännu ett lågt inlägg från van der Wiel satt läckert intill första stolpen.

Men landslagets lagkapten nöjde sig inte där. 3-0-målet var ett kanonskott från 25 meter som skruvade sig upp i krysset. Enligt Viasat uppmätte avslutet en hastighet på 150 km/h.

Zlatans rakt fick Anderlechts fans att ge en stående ovation.

- Ett bra mål, jag klagar inte. Särskilt när fansen apploderade mig. Det är en stora ära. Vad jag hörde är det första gången som det händer här, säger svensken.

Efter paus fortsatte Ibras målshow. Edinson Cavani ökade på till 4-0 efter en bjudning från Anderlecht - innan det var dags för Zlatan igen. Han nickade med sig en långboll och satte fjärde målet för kvällen med ett skott via stolpen.

Han var även nära ett femte mål vid flera tillfällen men stannade vid fyra. PSG har tagit full pott och leder gruppen fem poäng före tvåan Olympiakos och trean Benfica.

- Vi spelar med självförtroende och jobbar hår. Vi har nio poäng, och vinner vi nästa går vi vidare.

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×