paris saint-germain, zlatan ibrahimovic - Reuters
 
Fotboll > Champions League

Zlatan optimistisk - tror PSG kan vinna Champions League

Zlatan optimistisk - tror PSG kan vinna Champions League

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 12/09/2012 kl 22:38
"Jag skulle aldrig ha kommit hit om jag inte trodde att PSG skulle kunna vinna CL", säger Zlatan Ibrahimovic inför starten mot Kiev nästa vecka.
 

För tre år sedan lämnade Zlatan Ibrahimovic Inter för att vinna Champions League med Barcelona. Det var det uttalade målet. Sedan dess har svensken talat tystare om ambitionen att segra i den finaste av de europeiska cuperna.

Men nu verkar den hårfagre anfallaren ha succé i sikte.

- Jag skulle aldrig ha kommit hit om jag inte trodde att PSG skulle kunna vinna Champions League. Det är sant att jag aldrig vunnit, men jag är inte desperat, säger Ibrahimovic till uefa.com.

Nästa vecka inleder Zlatans PSG gruppspelet i årets CL-upplaga med match mot Dynamo Kiev - och Ibrahimovic är hoppfull inför vad som komma skall.

- Jag spelar med fantastiska spelare nu. Du kan aldrig vinna de stora troféerna själv, det är en sak som är säker.

Zlatan skickar också med en hälsning till de PSG-fans som må vara en aning luttrade efter huvudstadslagets knaggliga inledning på ligasäsongen (en seger och tre oavgjorda på fyra matcher).

- Tro på vårt lag. Det kommer bli väldigt spännande att se oss, vi har fantastiska spelare och en fantastisk tränare. Nu är det upp till oss att ge er någonting tillbaka. Många supportrar har kommit till arenan år ut och år in och bara väntat på att laget ska vinna någonting. Jag tror att tiden är kommen. Stunden är nu.

Förutom Dynamo Kiev kommer PSG gruppspela mot kroatiska Dinamo Zagreb och portugisiska Porto.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×