Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
 
Fotboll - Champions League

Zlatan inför 31-årsdagen: "Jag är som ett vin"

Eurosport har mött Zlatan Ibrahimovic i nya hemstaden Paris. En Zlatan som verkar stortrivas med livet och som på onsdag fyller 31 år. "Jag är som ett vin. Ju äldre jag blir, desto bättre blir jag", säger anfallaren.

 
Zlatan: Jag är som ett vin - Fotboll - Champions LeagueScanpix
 

Eurosports utsände träffade den svenske anfallsstjärnan för en intervju tidigare i veckan. Resultatet ser ni i sin helhet i Eurogoals på måndagskvällen.

Bland annat pratar Ibrahimovic om det faktum att han - liksom alla andra människor - blir äldre. På onsdag fyller den svenske superstjärnan 31 år.

- Det är en speciell dag. Jag kommer att bli ett år äldre. Men jag är som ett vin. Ju äldre jag blir, desto bättre blir jag ... och förhoppningsvis får jag en fin present den här dagen i och med ett bra resultat mot Porto.

PSG inledde sitt Champions League-gruppspel med en 4-1-seger mot Dynamo Kiev och härnäst väntar alltså "Portistas Dragões".

- Porto är ett starkt lag, bättre än Dynamo Kiev, med all respekt för Kiev. Men det är väldigt spännande. Det är exakt den typ av matcher du vill ha i Champions League, där du får se vilken nivå ditt lag kan spela på.

Se hela intervjun med Zlatan Ibrahimovic i Eurogoals måndag 1 oktober klockan 17.30 exklusivt på Eurosport.

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil