Zlatan Ibrahimovic - Scanpix
 
Fotboll > Champions League

Zlatan inför 31-årsdagen: "Jag är som ett vin"

Zlatan inför 31-årsdagen: "Jag är som ett vin"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 01/10/2012 kl 13:41
Eurosport har mött Zlatan Ibrahimovic i nya hemstaden Paris. En Zlatan som verkar stortrivas med livet och som på onsdag fyller 31 år. "Jag är som ett vin. Ju äldre jag blir, desto bättre blir jag", säger anfallaren.
 

Eurosports utsände träffade den svenske anfallsstjärnan för en intervju tidigare i veckan. Resultatet ser ni i sin helhet i Eurogoals på måndagskvällen.

Bland annat pratar Ibrahimovic om det faktum att han - liksom alla andra människor - blir äldre. På onsdag fyller den svenske superstjärnan 31 år.

- Det är en speciell dag. Jag kommer att bli ett år äldre. Men jag är som ett vin. Ju äldre jag blir, desto bättre blir jag ... och förhoppningsvis får jag en fin present den här dagen i och med ett bra resultat mot Porto.

PSG inledde sitt Champions League-gruppspel med en 4-1-seger mot Dynamo Kiev och härnäst väntar alltså "Portistas Dragões".

- Porto är ett starkt lag, bättre än Dynamo Kiev, med all respekt för Kiev. Men det är väldigt spännande. Det är exakt den typ av matcher du vill ha i Champions League, där du får se vilken nivå ditt lag kan spela på.

Se hela intervjun med Zlatan Ibrahimovic i Eurogoals måndag 1 oktober klockan 17.30 exklusivt på Eurosport.

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×