FOOTBALL 2012 Allemagne - Neuer - DPPI
 
Fotboll > Champions League

Neuer kritisk efter missade chanser: "Vi skulle tagit ledningen"

Neuer kritisk efter missade chanser: "Vi skulle tagit ledningen"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 03/10/2012 kl 10:11
Manuel Neuer ältar missade målchanser efter Bayern Münchens chockförlust borta mot Bate Borisov. "Vi missade chansen att ta ledningen och jag tror matchen hade sett annorlunda om vi gjort det", säger målvakten.
 

Bate Borisov vann med 3-1 hemma i Vitryssland och förlusten var Bayern Münchens första för säsongen. Men gästerna hade ett gyllene läge att ta ledningen i den 15:e minuten när mittfältaren Toni Kroos missade. En miss som grämer målvakten Manuel Neuer.

- Vi missade chansen att ta ledningen och jag tror matchen hade sett annorlunda om vi gjort det, säger målvakten enligt Goal.

- Bate försvarade sig bra och var farliga på kontring. Självklart är det en besvikelse att förlora med 1-3, men man kan inte klaga på lagets insats.

Bayerns tränare Jupp Heynckes håller med Neuer.

- I en match som den här måste du ta ledningen. Annars kan motståndaren lägga sig på försvar och kontra, säger Heynckes och hyllar motståndet.

Ett välorganiserat lag, speciellt defensivt, vilket de bevisade i dag. De var mycket bra. Deras bästa spelare var målvakten. Vi måste erkänna vår motståndares seger.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×