Roja Terry Alexis Camp Nou - Eurosport
 
Fotboll > Champions League

Terrys ursäkt efter knät i ryggen: "Jag är inte en sådan spelare"

Terrys ursäkt efter knät i ryggen: "Jag är inte en sådan spelare"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 25/04/2012 kl 07:53
Chelsea slog ut Barcelona och är klara för final. Men laget får klara sig utan John Terry, som blev utvisad efter ett knä i ryggen på Cesc Alexis Sanchez. "Förhoppningsvis vet folk vem jag är", säger John Terry efter matchen.
 

Messi missade straff och sköt i stolpen. Chelsea fick John Terry utvisad efter ett fult knä i ryggen på Alexis Sanchez redan i första halvlek, men klarade trots det att ta sig till final.

- Det ser fult ut på reprisen. Jag höjde knäet men förhoppningsvis vet folk vem jag är, att jag inte är en sådan spelare. Jag känner att jag har svikit dem. Jag har bett om ursäkt till dem (lagkamraterna) och till Chelseas fans, säger Terry enligt BBC.

Lagkamraten Frank Lampard får nu klara sig utan sin kapten i finalen.

- Jag såg inte situationen, men jag har pratat med John och han sa att han sprang in i honom. Om vi vinner allt, kommer han stå med oss. Det var först när Torres rundade målvakten som vi kände att vi var klara, säger Frank Lampard.

- Vi kämpade i 90 minuter. Vad vi har gjort är fantastiskt och vi fick vår belöning eftersom alla gav 150 procent. Vi försökte överleva - och vi överlevde väl, säger Petr Cech.

Chelsea kommer få möta Real Madrid eller Bayern München i finalen, som går av stapel i München den 19:e maj.

- Vi trodde på möjligheten - det var inte många som gjorde det - men som lag trodde vi på det. För tre, fyra månader sedan var det ingen som trodde vi på oss, utom oss själva. Du kan inte slå den önskan, kämpaglöden och modet som du såg där ute, säger Ashley Cole.

- Jag tycker vi ska vara stolta. Vi gör en bra match och vi kvalificerar oss till final mot ett av världens bästa lag. Nu måste vi vila och fokusera på ligan, för att kvalificera oss till nästa år, säger Didier Drogba till Viasat.

Anton Söderberg - eurosport.se

Kommentarsfunktionen inte tillgänglig här