Rikard Norling - Scanpix
 
Fotboll > Champions League

Rikard Norling försiktig inför kvalretur

Rikard Norling försiktig inför kvalretur

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 19/07/2011 kl 17:09
Malmö FF har 2-0 i bagaget inför kvällens retur på Färöarna. En match som ska vara en transportsträcka inför nästa kvalomgång - där Glasgow Rangers väntar. Men tränaren Rikard Norling ville inte tala i sådana termer: "Vi ska gå ut och göra jobbet, annars har vi inte åstadkommit något", säger han.
 

Efter en segstartad inledning på hemmamatchen mot färöiska HB Torshavn lossnade det i andra halvleken för Malmö FF.

Dardan Rexhepi frälste de svenska mästarna när han prickade in ledningsmålet i 58:e minuten. Ett självmål tjugo minuter senare skrev slutresultatet, 2-0. Eller pausresultatet - om lagets tränare Rikard Norling får bestämma.

- Jag ser den här matchen som andra delen av två halvlekar. Vi ska göra allt som står i vår makt för att gå vidare, men vi ska gå ut och göra jobbet – annars har vi inte åstadkommit något, säger Norling till Sydsvenskan.

Vid avancemang väntar Glasgow Rangers i den tredje kvalrundan, en betydligt tuffare uppgift. Men MFF-tränaren vill inte prata om kommande skotska uppgifter - utan håller kvar fokus på kvällens match.

- Vi har saker med oss från förra matchen som vi kan använda som underlag för att verkligen skapa chanser. Skulle de ändå vara aggressivare har vi en idé för det också, säger Rikard Norling.

Malmö FF ställer upp med samma startelva som i senaste matchen och väljer bort att vila några matcher inför skånederbyt mot Helsingborg på lördag.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×