Fotboll > Bundesliga

Ferguson superseriös - nära prestigevärvningen Kagawa


Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/05/2012 kl 14:33
Ferguson superseriös - nära prestigevärvningen KagawaDortmunds storstjärna Shinji Kagawa kommer allt närmare en flytt till de brittiska öarna. Men frågan är om det blir Arsenal eller Manchester United som lägger vantarna på den så hett eftertraktade japanen.
 

Det är brittiska Goal.com som rapporterar om att Alex Ferguson förbereder ett allvarligt bud på Dortmunds 23-årige mittfältsstjärna. Kagawa har under en längre tid ryktats till just Manchester United, men efter att även Arsenal ska ha blandat sig i diskussionen intensifierar nu United försöken att locka över japanen till Old Trafford.

Kagawa kom till Dortmund för en spottstyver och har ett kontrakt som sträcker sig fram till nästa sommar. Men han har sedan en tid tillbaka gjort klart för Dortmunds klubbledning att han inte har för avsikt att förnya det avtalet.

- Jag hade ett möte med hans agent, som i sin tur informerade oss om att Shinji inte kommer att förlänga sitt kontrakt. De bud som vi får ta emot kommer vi därför att värdera och förhandla, sa Dortmunds sportchef Michael Zorc i förra veckan.

Med Arsene Wenger och ett Arsenal som lurar runt hörnet med ett bud, ser Kagawa ut att bli något av en prestigevärvning. Övergångssumman sägs ligga på strax över 150 miljoner kronor.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×