Rasmus Elm AZ Alkmaar - Imago
 
Fotboll > Bundesliga

Hamburger SV vill ha Elm: "Finns med på vår llista"

Hamburger SV vill ha Elm: "Finns med på vår llista"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 26/06/2012 kl 10:28
Rasmus Elm kopplas samman med en mängd olika klubbar. Nu bekräftar tyska Hamburger SV sitt intresse. "Han finns med på vår lista", säger ordförande Carl Jarchow till Hamburger Abendblatt.
 

Nej, EM blev inte den stora scenen för Rasmus Elm som han själv och många andra hade hoppats på. Men efter sin fina säsong i holländska AZ Alkmaar lever intresset för den svenske mittfältaren fortfarande i allra högsta välmående förmåga. Han har redan hunnit kopplats samman med en mängd engelska klubbar, som Manchester United och Arsenal till exempel.

Ännu har inget hänt, men nu kan det snart börja röra på sig. Enligt Hamburger Abendblatt och Sportbladet så är Hamburg SV intresserat av svensken.

- Intresset för Rasmus är fortsatt stort och bollen ligger hos honom. Det är troligt att han ganska snart kommer ta ställning till om han ska stanna i AZ eller om han vill flytta, säger agenten Patrick Mörk till Sportbladet.

Han vill inte säga något om någon klubb, men att Hamburger SV är intresserat råder det ingen tvekan om. Klubben har pengarna. Tack vare mångmiljardären Klaus-Michael Kühne som enligt tidningarna ska ha gett klartecken för att själv stå för halva kostnaden, 40-50 miljoner kronor, vid ett köp av Rasmus Elm. Dessutom bekräftar nu HSV att de har ögonen på svensken.

- Jag pratar ofta och om många saker med Klaus-Michael Kühne – och Elm är en av spelarna på vår lista, säger HSV-ordföranden Carl Jarchow till den tyska tidningen, skriver Sportbladet.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×