Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Fotboll - Allsvenskan

Rikard Norling: "Det tokbubblar i kroppen"

Helsingborgs IF1 - 1Malmö FF

Malmö FF har chans att gå upp på samma poäng som serieledaren Häcken. Rikard Norling är taggad inför kvällens Skånederby: "Det tokbubblar i kroppen", säger han.

 
"Tokbubblar i kroppen" - Fotboll - AllsvenskanScanpix
 

Häcken övertog serieledningen i fredags och fick behålla platsen efter Elfsborg poängtapp på söndagen. I kväll har Malmö chansen att gå upp på samma poäng som guldkonkurrenterna. Ivägen står Skånerivalen Helsingborg.

- Det tokbubblar i kroppen. Det kommer bli en intensiv match med högt tempo, i alla fall initialt. Vi får se hur den jobbar sig vidare därifrån, säger MFF:s tränare Rikard Norling till klubbens hemsida.

Succéförvärvet Tokelo Ranties medverkan har varit osäker på förhand på grund av en axelskada, men sydafrikanen är med i truppen.

- Skyddet hjälper till att stabilisera axeln så det känns okej nu. Jag känner ingen smärta längre, säger anfallaren till Sydsvenskan.

Däremot missar förre HIF:aren Simon Thern och Ivo Pekalski mötet. Mittfältarna är på väg tillbaka från skador men inte redo för match ännu.

- Simon Thern är inte hundraprocentig i sin muskel och i en sådan här match skulle han inte kunna låta bli att gå 110, av olika anledningar, och muskeln är inte redo för det. Då kan den gå sönder ordentligt.

Helsingborg-Malmö FF har avspark 20.45 och livekommenteras här på eurosport.se.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil