SUNDSVALL 20120429 : Tobias Grahn, Örebro i allsvenskamatchen mellan GIF Sundsvall och Örebro SK på Norrporten Arena på söndagen. Foto: Robin Nordlund / SCANPIX / Kod: 10850 - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Tobias Grahn lämnar degraderade ÖSK: "Naturligt"

Tobias Grahn lämnar degraderade ÖSK: "Naturligt"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/10/2012 kl 15:38
Örebro SK lämnar Allsvenskan. Då lämnar Tobias Grahn ÖSK. "Mina sportsliga ambitioner harmoniserar inte med spel i Superettan", säger Grahn. 
 

När Örebro SK sålde Nordin Gerzic till IFK Göteborg tog man in Tobias Grahn som tänkt ersättare och kontraktet skrevs på två år. Samarbetet blev dock betydligt kortare än så. Redan nu står det nämlingen klart att Grahn lämnar klubben som i söndags blev helt klar för spel i Superettan när det bara blev en poäng via 1-1 mot Helsingborgs IF.

- Mina sportsliga ambitioner harmoniserar inte med spel i Superettan, säger Tobias Grahn.  Säsongen 2012 har inte utvecklats på det sättet jag önskat varken för mig personligen eller laget, och då känns det naturligt att hitta en lösning som är bra för mig och ÖSK, säger Tobias Grahn i ett pressmeddelande.

Klubben och spelaren är överens om att bryta kontraktet.

- När det nu är klart att vi spelar i Superettan kommande säsong så har förutsättningar förändrats radikalt och i och med detta har vi hittat en lösning med Tobias som innebär att han inte spelar i ÖSK säsongen 2013, säger sportchefen Lennart Sjögren.

Var Grahn spelar nästa år är inte klart. Han kom till ÖSK från Mjällby AIF och har tidigare spelat i klubbar som Malmö FF och danska Århus. Han har gjort fyra A-landskamper.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×