rade prica rosenborg - Eurosport
 
Artikel
kommentarer
Fotboll > Allsvenskan

Rosenborg vill sälja Rade Prica redan i sommar

Rosenborg vill sälja Rade Prica redan i sommar

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 13/06/2012 kl 08:41
Rade Prica kommer att lämna Rosenborg. Frågan är bara om det sker i sommar eller efter säsongen? "Jag tar det lite dag för dag", säger anfallaren.
 

För lite drygt en månad sedan kunde eurosport.se berätta att norska Rosenborg och deras svenske forward Rade Prica kommit överens om att inte komma överens. Kontraktsförhandlingarna hade brutit samman. Det gäller fortfarande. Nu återstår bara att se när Prica lämnar klubben.

- Vi är öppna för att diskutera en försäljning i sommar, om det kommer ett bud på honom. Så är det med alla spelare med utgående kontrakt. Då kan vi värdera hur viktigt det är att behålla honom året ut, kontra ekonomin i ett eventuellt bud, säger Rosenborgs sportchef Erik Hoftun till adressa.no.

Än så länge finns det inget bud att ta ställning till, säger Hoftun, som ändå tror att något kommer att hända i sommar.

- Det önskar vi också, så länge inget nytt kontrakt skrivs, säger han.

Prica själv tycks dock inte ha särskilt bråttom att lämna klubben.

- Jag tar det lite dag för dag, har jag alltid gjort. Men jag har inga resplaner denna sommar. Jag har ett kontrakt med Rosenborg och räknar med att vara kvar säsongen ut, säger Prica.

Pricas förra klubb, Helsingborgs IF, har tidigare visat intresse för forwarden.

- Vi håller koll på våra killar och Rade är en bra spelare. Sedan får man se hur det passar in med vår situation, sa sportchefen Jesper Jansson till eurosport.se i maj.

eurosport.se

 

kommentarer