Mathias Ranegie - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Ranégie nobbas igen: "Verkar som Hamrén inte gillar mig"

Ranégie nobbas igen: "Verkar som Hamrén inte gillar mig"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 07/08/2012 kl 18:13
Mathias Ranégie dominerar i Allsvenskan. Men i Erik Hamréns landslag får han inte plats. "Fotbollen jag presterar borde räcka", säger MFF-anfallaren till eurosport.se.
 

Skyttekung med Häcken förra året, nio mål och vägledande i Malmö FF i år. Mathias Ranégie har de senaste åren utvecklats till en av Allsvenskans stora stjärnor. Men landslagschanserna räknas fortfarande i singular. Vinterlandskamperna för ett och ett halvt år sedan är Mathias Ranégies enda.

I dag när Erik Hamrén presenterade laget som ställs mot Brasilien nästa vecka fick Alexander Gerndt och Marcus Berg chansen. Men inte Mathias Ranégie.

- Det hade varit kul att visa upp sig, speciellt i den formen jag är i, men jag börjar bli van. Det verkar som att han inte vill se mig och jag tycker det är tråkigt, säger Ranégie besviket till eurosport.se.

Du tycker själv att du skulle blivit uttagen?
- Ja i den här uttagningen tycker jag det. Jag har varit väldigt bra i Allsvenskan i år och nu när många spelare som brukar vara med saknas så borde jag varit med.

Mathias Ranégie har inte ens pratat med Erik Hamrén.

- Nej, det har jag inte gjort. Jag är besviken att han inte ens ringt. Jag trodde Hamrén skulle vara lite mer nyfiken på mig. Det verkar nästan som det finns något hos mig som han inte gillar. Fotbollen jag har presterat i dag borde räcka.

Att det har att göra med att Ranégie fortfarande spelar allsvenskt, medan konkurrenterna håller till utomlands, tror MFF-strikern inte är orsaken till exkluderingen.

- Jag tror inte det är det, Hysén har spelat i Allsvenskan och varit med. Nu har han haft lite otur i vår och inte varit i form.

- Jag vet inte vad jag ska säga, jag hade höga förväntningar innan så blir det inget, så är det varje gång. Jag är besviken.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×