Peter Larsson Helsingborg vs Standard Liege - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Peter Larsson klar för HIF: "Det ska bli jättekul"

Peter Larsson klar för HIF: "Det ska bli jättekul"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 31/08/2012 kl 12:10
Helsingborgs IF förstärker inför Europa League-gruppspelet. Peter Larsson återvänder till klubben. "Det ska bli jättekul", säger han.
 

Han var instrumental när Helsingborgs IF vann SM-guld i fjol, men klubben kunde inte köpa loss Peter Larsson från FC Köpenhamn. Sedan dess har man försökt och nu har man också lyckats. Samma dag som transferfönstret stänger är Larsson klar för en comeback i HIF. Mittbacken har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig i fem månader med option på förlängning.

– Det har inte hänt så mycket förutom att jag har blivit pappa. Det är det stora. Fotbollsmässigt Jag har tränat på för att få så mycket speltid så möjligt, men det har ju inte blivit så mycket i FCK. Nu kände jag att det var dags att röra på mig. Nu fick jag möjligheten med HIF och det blir jättebra, säger Peter Larsson i ett pressmeddelande.

Det kan bli debut för mittbacken redan på söndag då svenska mästarna möter AIK på Råsunda. Och blir det inte spel då så finns det många matcher att se fram emot. Förutom Allsvenskan ska ju HIF spela i Europa League.

- Det ska bli jättekul. Jag hade en jättebra period senast jag var här. Trivdes väldigt bra här. Både med klubben och allt runt omkring. Det ska bli en riktigt spännande höst nu både med Europaspel och Allsvenskan. Jag ser verkligen fram emot det, säger han.

eurosport.se.

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×