Gabriel Özkan - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Petade Özkan: "Allt handlar om att få spela fotboll"

Petade Özkan: "Allt handlar om att få spela fotboll"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/07/2012 kl 10:51
Äntligen frisk, men ingen speltid. Efter 90 nya minuter på bänken är Gabriel Özkan fundersam inför framtiden. "Det är ingen bra situation jag är i", säger han till eurosport.se.
 

Fansen och klubben har väntat och längtat efter att Gabriel Özkan äntligen ska få en säsong utan stora skadebekymmer. 2012 har varit det närmaste han kommit i den svartgula tröjan. Ändå har det bara blivit en match från start, i premiären som anfallare. I övrigt har han fått göra fyra inhopp och totalt sett har det blivit 108 minuters speltid

- Min situation är inte bra. Absolut inte. Den här säsongen som jag har varit minst skadad och då får man minst speltid liksom. Det är inte kul. säger han efter 90 minuter på bänken mot Åtvidabergs FF på söndagen.

Du är besviken?

- Det är klart att jag är besviken. Alla vill ju spela, men jag vet inte vad jag ska säga.

Vad säger Andreas (Alm, tränare)? Jag antar att ni pratar då och då?

- Då och då. Men nä, jag har inga kommentarer där direkt.

Tidigare i år lånade AIK ut anfallaren Kwame Karikari till Degerfors för att han skulle få speltid. Nu är denne på väg tillbaka. Samtidigt lånar AIK ut Niklas Maripuu till Umeå och Sal Jobarthe till Sirius av samma skäl. Dessutom har Pontus Engblom sålts till norska Haugesund. Frågan är, går Gabriel Özkan och tänker på en flytt, permanent eller tillfällig?

- Jag vet inte. Jag har inte tänkt i de banorna ännu. Men man håller ju på för att man vill spela fotboll. Jag har ju varit i AIK jättelänge och jag tycker om klubben. Det har inget med det att göra. Allt handlar om att få spela fotboll, säger Özkan.

Det kanske är viktigare för dig än för många andra?

- Jag har ju missat ganska mycket och som jag sa tidigare. Nu när man är frisk så vill man spela.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×