Tokelo Rantie Orlando Pirates - Imago
 
Fotboll > Allsvenskan

MFF värvar vidare - landslagsspelare på väg in

MFF värvar vidare - landslagsspelare på väg in

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 31/07/2012 kl 16:30
Malmö värvar vidare i guldjakten. Sydafrikanske landslagsspelaren Tokelo Rantie är nära en övergång till den allsvenska tvåan.
 

I går värvade Malmö FF hemvändande högerbacken Matias Concha från tyska Bochum. I dag är nästa spelare på ingång - sydafrikanske anfallaren Tokelo Rantie är nära att krita på för skåneklubben.

- Vi har följt honom länge, men bara sett honom elektroniskt så att säga. Därför vill vi se honom live några dagar, men vår avsikt är att få till en affär och förhandlingar har redan inletts, säger MFF:s sportchef Per Ågren till Sydsvenskan.

Rantie tillhör division 3-laget IFK Hässleholm, där han i fjol gjorde tio mål på tolv matcher. I år har anfallaren varit utlånad till hemlandet. Även där har det blivit succé: Rantie har gjort sju mål på 20 matcher för Orlando Pirates. Ett facit som gjort att ynglingen erhållit en plats i det sydafrikanska landslaget.

- Han har varit med i det riktiga landslaget och gjort inhopp i både vänskapsmatcher och i VM-kval. Han har till och med gjort något mål, säger Per Ågren.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×