David Löfquist - Eurosport
 
Fotboll > Allsvenskan

MFF jagar Löfquist: "Det är så klart lockande"

MFF jagar Löfquist: "Det är så klart lockande"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 07/08/2012 kl 13:46
David Löfquist kan vara på väg hem. Men inte till Mjällby. Istället är det Malmö FF som är ute efter kantspringaren. "Malmö FF är en klubb med en stark organisation och en möjlighet att vinna guldet, så det är så klart lockande", säger han.
 

I vintras var Malmö FF intresserade av David Löfquist. Mjällbys succéman valde att gå till italienska Parma istället. Där har han dock haft det tungt och har främst varit utlånad till serie b-klubben Gubbio. Nu är det dags för en ny utlåning och då kan det bli Sverige och Malmö FF.

- Vi har tidigare pratat med hans agent Martin Klette, men idag ska jag prata direkt med David och då ska jag skaffa mig en bild över situationen. En David Löfquist ifjolårets höstform är intressant för oss, säger Malmö FF:s chefscout Vito Stavljanin till Radiosporten.

Löfquist själv har inte stängt några dörrar och medger att det mycket väl kan bli de himmelsblå.

- Malmö FF är en klubb med en stark organisation och en möjlighet att vinna guldet, så det är så klart lockande. Men jag har meddelat min agent Martin Klette att han får gå igenom lämpliga klubbar och så får vi sedan gemensamt ta ett beslut, säger han till Radiosporten.

MFF har sålt Jimmy Durmaz till turkiska Gençlerbirliği och Löfquist skulle kunna bli den perfekte ersättaren.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×