GÖTEBORG 2012-09-16 Niklas Hult deppar efter slutsignalen i söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg på Gamla Ullevi i Göteborg. IFK vann med 2-1 - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Hult har ont - men är redo för spel

Hult har ont - men är redo för spel

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 30/09/2012 kl 10:33
Niklas Hult skadade axeln i toppmötet mot AIK och befarades missa söndagens match mot Örebro. Trots att axeln fortfarande smärtar är dock Hult inställd på spel. "Jag är nästintill hundraprocentig", säger han till bt.se.
 

Den allsvenska tvåan Elfsborgs guldkamp går under söndagen vidare - när nästjumbon Örebro gästar Borås Arena. Jörgen Lennartsson saknar redan nyckelspelare som Anders Svensson och Andreas Klarström, som är avstängda, inför ÖSK-matchen och befarade att han dessutom skulle få klara sig utan irrationelle Niklas Hult.

Det var i toppmötet mot AIK på Råsunda som olyckan var framme för Hult, som landade på axeln och tvingades bryta. Nu ger Hult ändå klartecken för spel.

- Jag har fortfarande ont men jag vill absolut vara med. Det är bara några dagar sedan det hände och det har lagt sig fortare än jag trodde, säger 22-åringen till bt.se.

Även Stefan Ishizaki och Jon Jönsson, som också dragits med skadebekymmer, ser ut att kunna spela mot Örebro.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×