Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
 
Fotboll - Allsvenskan

HIF ratar trotjänare - drog tillbaka kontraktsförslag: "Besviken"

Mattias Lindström är inte längre önskvärd i Helsingborg. Klubben har dragit tillbaka sitt kontraktsförslag. "Det hade jag inte riktigt förväntat mig", säger mittfältaren till Helsingborgs Dagblad.

 
Helsingborg ratar trotjänaren Lindström - drar tillbaka kontraktsförslag - Fotboll - AllsvenskanScanpix
 

Turerna kring Mattias Lindströms kontrakt har varit många de senaste veckorna. För drygt två månader sedan erbjöds han det första förslaget med en lönesänkning på 60 procent.

– Jag var nöjd med längden men ville diskutera lite kring det ekonomiska. Det är ingen hemlighet att jag vill vara kvar i HIF, och jag har definitivt varit beredd på att gå ner i lön, säger Lindström till tidningen.

För två och en halv vecka fick han ett nytt förslag - ett ettårskontrakt med sänkt lön med 50 procent. Men i fredags förändrades allt. Lindström, som spelat över 200 matcher i HIF-tröjan, erbjuds inget nytt kontrakt med hänvisning till pågående budgetarbete.

- Jesper sa till mig att "hade jag varit du hade jag sett mig om efter en ny klubb".

- Det hade jag inte riktigt förväntat mig. Jag har trots allt startat i de flesta matcher och Jesper har ända sedan februari sagt att han velat behålla mig. Men det här är väl ett beslut som tagits ovanför hans huvud.

Lindström vill fortsätta spela. Frågan är var?

- Jag är bara 32 år, känner mig i bra fysisk form, och har några år kvar att ge. Jag har dessutom en familj att försörja.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil