Kasper Hämäläinen Djurgården - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Hämäläinen: "Koncentrerar mig på Djurgården"

Hämäläinen: "Koncentrerar mig på Djurgården"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 27/11/2012 kl 16:24
Kasper Hämäläinen är sugen på en flytt till en större liga. Men efter en jobbig säsong är han osäker på intresset. "Jag har inte tänkt så mycket på det", säger han till eurosport.se.
 

Inför årets säsong sa Kasper Hämäläinen i en intervju med Sportbladet att han ville flytta utomlands. Detta upprepades sedan under säsongen.

- Hämäläinen vill ut i Europa och alla inblandade är med på det här. Djurgården vill gärna sälja honom och Kasper vill gärna i väg, sa agenten Patrick Mörk till fotbolldirekt.se innan sommarens transferfönster stängde.

Hämäläinen blev dock kvar och nu återstår det en månad till dess att nästa transferfönster öppnar.

- Om det kommer något så är det klart att det är intressant, men jag har inte hört något och just nu koncentrerar jag mig bara på Djurgården. Jag har ett år kvar på kontraktet,, säger han till eurosport.se.

Men du är sugen på att flytta?

- Såklart, om det kommer något intressant så är det ju det man vill, men jag har inte tänkt så mycket på det.

Hur var den gångna säsongen?

- Den speglades väl ganska mycket av Djurgårdens säsong som helhet. Vissa matcher var det bra, ibland var det riktigt dåligt. Det var mycket upp och ner och jag är inte så himla nöjd med det jag gjorde.

Hämäläinen flyttades runt på mittfältet under säsongen. Totalt blev det fyra olika positioner, men tycks ta just det med ro.

- Såklart hade jag helst koncentrerat mig på en plats, men det var inga nya positioner för mig. Det är sådant man måste klara av som professionell fotbollsspelare.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×