Gais IFK Norrköping - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Ny smäll för jumbon Gais - skulder på 810 000 till Skatteverket

Ny smäll för jumbon Gais - skulder på 810 000 till Skatteverket

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 04/10/2012 kl 13:48
Säsongen har varit ett mörker för Gais på det sportsliga planet - nu råkar den allsvenska jumbon ut för nästa smäll. Gais har en skuld på drygt 810000 till Skatteverket. "Vi kommer reglerade den i oktober", säger klubbens ordförande Christer Wallin till GP.
 

Gais har gått en fotbollsmässig kräftgång hela säsongen och ligger fast förankrat längst ner i den allsvenska tabellen. Att Gais under en längre tid haft ekonomiska problem är heller ingen nyhet - men nu kommer nästa smäll mot Göteborgsklubben. Gais har en skuld på drygt 810 000 kronor till Skatteverket.

- Det är ingen hemlighet att vi har en ansträngd ekonomi. Vi har släpat från och till med skatten de senaste åren. Det är ju så att vi inte får betalt i tid från alla som är skyldiga oss pengar, hade vi fått det hade det varit enkelt, säger Gais ordförande Christer Wallin till GP.

Skatteskulden ska betalas innan den 3 november - annars går den vidare till kronofogden. Wallin berättar för GP att klubben inväntar pengar från tv-avtal och att Gais kommer betala av skulden i oktober månad.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×