HÄLLEVIK 2012-05-03 Mjällby AIFs Erton Fejzullahu jublar efter sitt 2-2 mål och firas av Viktor Agardius och Dominique Kivuvu under matchen i allsvenskan i fotboll mellan Mjällby AIF och Malmö FF på Strandvallen i Hällevik. Foto: Patric Söderström / SCANP - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Bekräftat: Erton klar för Djurgården: "Jag har en vinnarskalle"

Bekräftat: Erton klar för Djurgården: "Jag har en vinnarskalle"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 31/07/2012 kl 19:21
Nu har också Djurgården bekräftat: Anfallaren Erton Fejzullahu är klar för Stockholmsklubben. "Jag vill bidra med min inställning", säger han.
 

Tidigare i dag gick Mjällbys klubbdirektör Jörgen Martinsson ut och bekräftade att lagets inlånade anfallare Erton Fejzullahu är klar för Djurgården. Nu bekräftar stockholmsklubben affären på sin hemsida. Den 24-årige anfallaren köps från holländska NEC Nijmegen och har skrivit på ett fyraårskontrakt med Djurgården.

- Jag har en vinnarskalle som det kanske är ganska få i Sverige som har. Jag hatar verkligen att förlora och hoppas främst att kunna bidra med min inställning, säger Fejzullahu till dif.se.

Övergångssumman är inte officiell, men tidningsuppgifter talar om en summa, inklusive lön och agentavgifter, på tio miljoner kronor.

Fejzullahu har gjort sex mål på 14 matcher för Mjällby den här säsongen.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×