Mika Ojala - Imago
 
Fotboll > Allsvenskan

BK Häcken kopplas samman med finsk stjärna

BK Häcken kopplas samman med finsk stjärna

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 18/10/2012 kl 13:30
BK Häcken ser om sitt hus. Enligt finländska medieuppgifter har de gjort klart med FC Inters stjärna Mika Ojala. "Vi kommenterar inga spelare vare sig in eller ut", säger sportchefen Sonny Karlsson till eurosport.se.
 

Mika Ojala jagar finskt ligaguld för närvarande. Hans FC Inter ligger en poäng bakom HJK Helsingfors med tre omgångar kvar att spela. Samtidigt jagar BK Häcken SM-guld och just Mika Ojala. Enligt finländska tidningen Urheilulehti har det gått längre än så. De skriver att Ojala är klar för den svenska serietvåan och har skrivit på ett tvåårskontrakt.

- Vi har varit tydliga med det att vi kommenterar inga spelare vare sig in eller ut. Oavsett om det ligger någon sanning i det eller inte, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Är det för att ni inte vill bli störda i guldstriden?

- Ja, vi har ganska mycket matcher på kort tid nu och det är det vi koncentrerar oss på.

Känner du till spelaren i fråga?

- Vi kommenterar inga spelare.

Imago

24-årige Ojala har varit finska ligans bäste spelare enligt Yle och har bidragit till FC Inters framgångar med 10 mål och 18 passningar på 25 matcher. Nu sitter han på ett utgående kontrakt. Den finska klubbens vd Stefan Håkans varken bekräftar eller dementerar att Ojala är klar för Häcken.

-Ingen aning, det här är första gången jag hör om detta. Jag har verkligen inte hört nåt och inte har Mika heller sagt nåt. Alltid går det rykten och vem vet om det stämmer, säger Håkans.

Inför årets säsong var Mika Ojala aktuell för Örebro SK, men det blev aldrig någon övergång.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×