Martin Ericsson Häcken 2012 mot Gais - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Martin Ericsson klar för Häcken: "Det är lite vemodigt"

Martin Ericsson klar för Häcken: "Det är lite vemodigt"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 31/07/2012 kl 14:02
Stekhete Martin Ericsson stannar i Häcken. Mittfältaren lämnar Elfsborg permanent. "Det känns väldigt bra", säger 32-åringen.
 

Med två mål och en assist sänkte Martin Ericsson igår Gais i sin sista match som utlånad till Häcken. Men alla getingfans kan andas ut. Mittfältaren kommer att fortsätta trilla boll på Rambergsvallen - i dag blev det klart att 32-åringen förlänger sin karriär på Hisingen. Häcken köper loss Ericsson från Elfsborg.

- Jag har haft ett jättebra halvår i Häcken där jag har fått förtroende och det har gått bra för mig, så det här känns väldigt bra. Det känns dock lite konstigt att sluta på det här sättet, lite vemodigt med mina kompisar i Elfsborg, säger Ericsson till Elfsborgs hemsida.

Martin Ericsson slog igenom i IFK Göteborg i början på 2000-talet. 2004 vände han till danska ligan där han stannade i sex år innan Elfsborg värvade honom 2009.

- Jag har ju trivts väldigt bra i Elfsborg, både med laget och föreningen och jag är väldigt tacksam gentemot klubben att de nu ger mig möjlighet att ta den här chansen i Häcken. Det tycker jag är juste och starkt gjort, säger han.

Ericsson har skrivit kontrakt med Häcken till och med säsongen 2015.

- Det känns skönt att det löste sig så bra och vi är givetvis oerhört nöjda med att kunna knyta en såpass bra spelare till oss, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till bkhacken.se.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×