Sixten Boström Örebro 2012 - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Boström kvar tills vidare trots Örebros superkris

Boström kvar tills vidare trots Örebros superkris

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 29/05/2012 kl 08:10
Gårdagens styrelsemöte resulterade i att den kritiserade tränaren Sixten Boström får fortsatt förtroende i Örebro SK. "Sixten Boström är vår tränare och vi har inte fattat beslut om något annat", säger styrelseordföranden Björn Åkvist till Radiosporten.
 

I går kväll hade det allsvenska krislaget Örebro SK ett extrainsatt styrelsemöte. Efter sammanträdet hade många förväntat sig att klubben skulle meddela att den hårt kritiserade tränaren Sixten Boström inte skulle få sitta kvar på sin post men så blev inte fallet.

- Sixten Boström är vår tränare och vi har inte fattat beslut om något annat, säger styrelseordföranden Björn Åkvist till Radiosporten.

Boström riskerar dock att få gå redan om en vecka. Styrelsemötet ledde inte till några konkreta beslut om klubbens framtid men det kan komma snart, menar Åkvist.

- Vi har mycket noga analyserat och diskuterat den uppkomna situationen. Det är klart att vi har kommit fram till ett antal tänkbara processer och åtgärder, men med respekt för inblandade så har vi inga besked att lämna i dag, utan vi jobbar vidare med frågorna och hoppas att komma med klarare besked inom en vecka.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×