Derek Boateng - Eurosport
 
Fotboll > Allsvenskan

Boateng vill lämna - men AIK inte aktuellt

Boateng vill lämna - men AIK inte aktuellt

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/08/2012 kl 10:10
Henok Goitom bröt kontraktet och flyttade hem till AIK. Nu vill Derek Boateng bryta sitt avtal med Dnipro Dnipropetrovsk. Men AIK-fansen kan sluta drömma om en comeback i svartgult för ghananen. "Vi har inte direkt någon kontakt", säger Jens T Andersson till eurosport.se.
 

Derek Boatengs sejour i Dnipro Dnipropetrovsk har inte blivit som han önskat sig och nu har den 29-årige ghananen gått ut med att han vill lämna den ukrainska klubben.

- Det är sant att jag vill lämna klubben. Och jag kommer lämna klubben. Jag måste helt enkelt lämna klubben, säger Boateng till SuperSport.

Uttalandet har fått AIK-fansen att hoppas på en sensationell comeback i Stockholmsklubben. Men för eurosport.se avfärdar sportchef Jens T Andersson ett sådant scenario.

- Jag hörde att han vill lämna, men han sitter ju i ett avtal med sin klubb och jag kan inte direkt påstå att vi har haft någon kontakt med Derek på sistone.

Kan han bli aktuell för AIK i ett senare läge?

- Det är en komplicerad och rent hypotetisk fråga, säger en fåordig Jens T Andersson till eurosport.se.

Mer troligt är att Boateng lämnar för en klubb i en större liga. Engelska medier rapporterar att en handfull Premier League-klubbar har ögonen på 29-åringen, och Fulham ska senast för någon dag sedan ha fått ett transferbud förkastat.

Filip Lindahl - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×