Andreas Dahlén - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Dahlén: "Jag hoppas på en fortsättning i Djurgården"

Dahlén: "Jag hoppas på en fortsättning i Djurgården"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/10/2012 kl 15:38
Andreas Dahlén har slagit sig in i Djurgårdens startelva under hösten. Men det är inte säkert att han har spelat till sig ett nytt kontrakt. "Det finns lite frågetecken att reda ut", säger han till eurosport.se.
 

Efter tre säsonger i Tyskland flyttade vänsterbacken Andreas Dahlén hem inför årets säsong när Djurgården lockade. Till en början hade han svårt att ta en ordinarie plats i laget.

- Det har varit lite in och ut och det tog lite tid för mig att komma in i matchtempot. Men det var ett bra beslut att flytta hem och jag har trivts jättebra i Djurgården, säger han.

Dahlén har också lyckats ta en plats under hösten och han var en del av laget som vann fem raka matcher i Allsvenskan. I går startade han sin 15:e match för säsongen när det blev seger med 3-0 mot GAIS. Frågan är om det blir så många fler? Dahlén sitter på ett utgående kontrakt.

- Jag vet faktiskt inte. Det är inget jag håller hemligt eller så, det är bara det att vi inte har pratat ännu. Nu koncentrerar jag mig på att spela färdigt säsongen så får vi se vad som händer sedan, säger han.

Dahlén bekräftar dock att han gärna stannar i Stockholmsklubben.

- Jag känner ingen stress, men jag hoppas såklart att det blir en fortsättning, men sedan får man se vad de kommer med också. Just nu håller jag alla dörrar öppna. Det finns lite frågetecken att reda ut.

För tillfället är han mest glad över måndagens seger som innebär att man inte längre behöver blicka ned mot kvalstrecket.

- Jag har väl aldrig känt någon oro, men det skrivs ju i media och man läser det och kanske tar till sig mer än man borde. Så det känns jäkligt skönt. Men jag tycker synd om GAIS. Många uppgivna spelare i det laget. Det var tråkigt att se, säger han.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×