Mervan Celik, Gais - Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Celik till Rangers: "Har funderat en hel del"

Celik till Rangers: "Har funderat en hel del"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 19/01/2012 kl 17:11
Mervan Celik har bestämt sig. Den målfarlige yttern kommer att skriva på för skotska Rangers FC under fredagen. "Det känns bra att allting är klart", säger den förre Gais-spelaren till eurosport.se.
 

Han har varit ett jagat byte en längre tid och har kopplats samman med mängder av klubbar i olika länder. Själv har Mervan Celik hela tiden hållit en låg profil och konstaterat att han inte har bråttom att välja en framtida arbetsgivare.

- Det har känts rätt så bra helt tiden. Det har inte varit så farligt. Det jag har sagt är att jag vill komma till en klubb som tror på mig och som känns rätt och det gör jag nu.

Nu har han till slut alltså bestämt sig. Det blir skotska mästarna Rangers FC för Mervan Celik från och med nu. Han kommer att skriva på för tre och ett halvt år.

- Det har funnits intresse från andra intressanta klubbar också så jag har tvingats fundera en hel del, men nu har jag bestämt mig och det känns bra.

Det är ett par månader sedan den svenska säsongen tog slut, men Mervan Celik räknar med att kunna konkurrera om en plats i startelvan rätt snart.

- Jag har hållit igång bra hela tiden så jag hoppas att jag är i ganska bra form redan nu. Sedan ska det såklart bli bättre.

Vilken är din bild av skotsk fotboll och Rangers?

- Jag kan inte skotsk fotboll så bra, men Rangers är en storklubb som för bara några år sedan (2008) var i final i Uefacupen.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×