Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Allsvenskan

Larsson till Levante? "Inga kommentarer"

Spanska klubbarna Levante och Hércules påstås vara på jakt efter Malmö FF:s Daniel Larsson. Skåneklubben lägger som vanligt locket på. "Vi kommenterar aldrig några affärer innan det eventuellt blir klart", säger ordföranden Håkan Jeppsson till eurosport.se.

 
Levante vill ha Larsson - Fotboll - AllsvenskanScanpix
 

Daniel Larsson har kopplats samman med flera klubbar de senaste säsongerna och för ganska exakt ett år sedan tackade Malmö FF nej till ett bud från tyska Kaiserslauten. Nu gör spanska medieuppgifter gällande att Levante, fyra i La Liga, vill låna Daniel Larsson. Även Hércules, femma i andraligan, sägs vara ute efter den vindsnabbe forwarden.

- Jaha, ja, vi har inga kommentarer, säger ordföranden Håkan Jeppson.

Malmö FF befinner sig för tillfället i Florida på träningsläger. eurosport.se har sökt sportchefen Per Ågren och Daniel Larsson för en kommentar. De himmelsblå förbereder sig för en säsong där man åter vill slåss om guldet och enligt Jeppsson är man nöjd med hur truppen ser ut.

- I stort sett så är vi klara. Vi har en bra trupp tycker vi efter värvningarna vi bland annat gjorde i fjol och en bra mix med några unga spelare som har plockats upp. Sedan är ju sportchefer och tränare perfektionister och vill väl alltid täppa till, men i stort sett är vi klara.

Om nu inte någon spelare försvinner, vill säga?

- Ja, men nu stänger ju snart det europeiska transferfönstret så det är nog inte så troligt.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil