Scanpix
 
Fotboll > Allsvenskan

Vill "pissa på Gais" - sedan väntar gips

Vill "pissa på Gais" - sedan väntar gips

Av Eurosport
I den här artikeln
Av Eurosport - Den 28/08/2009 kl 09:25
Djurgården ser ut att få klara sig utan Johan Oremo i jakten på nytt allsvenskt kontrakt. Anfallaren kommer att spela mot Gais på måndag för att sedan gipsa foten som han opererade i somras. "Min fot håller inte riktigt", säger Oremo.
 

I början av juni opererades Johan Oremo på grund av en stressfraktur. Operationen rapporterades som lyckad, men trots det har anfallaren haft problem under hösten.

Oremo har endast spelat tre matcher och i de senaste två har han känt smärta i foten. Han kommer att spela mot Gais på måndag för att sedan gipsas i tre veckor för att försöka få rätsida på skadeproblemet.

- Min fot håller inte riktigt, det rör sig för mycket. Jag kan fortsätta spela med smärtor men då är risken att skruven gå av och då är vi tillbaka på noll igen. Jag får sätta på ett gipsskydd runt foten i tre veckor och sedan får vi röntga om den och se hur det ser ut, säger han till Djurgårdens officiella hemsida.

Hur kände du när du fick beskedet?

- Måttligt nöjd vart man väl.

"PISSA PÅ GAIS"

Måndagens match mot Gais är oerhört viktig för Djurgården. Dif ligger fyra poäng efter i tabellen och behöver en seger för att minska glappet. Och Oremo tror på seger.

- Vi har spelat bra i två matcher i rad och vi ska fortsätta den trenden och fortsätta köra på med samma spelare som vi hade mot Göteborg, och då kommer vi pissa på Gais, säger han med ett leende.

Fredrik Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×