Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Formel 1

Spelet om Lewis Hamilton

Mercedes sägs locka med ett kontrakt värt 637 miljoner kronor och Sergio Perez kan ersätta honom i McLaren 2013. Det är uppgifter som cirkulerar kring Lewis Hamilton i media just nu.

 
Spelet kring Hamilton - Formel 1Reuters
 

Tiden går men McLaren har fortfarande inte lyckats knyta upp Lewis Hamilton. Mästerskapstvåan har bedrivit samtal om en förlängning med teamet hela säsongen men parterna har fortfarande inte lyckats komma överens.

Den huvudsakliga anledningen är enligt flera brittiska nyhetskällor stjärnans lön. Mercedes är enligt Daily Mail villiga att betala honom motsvarande 637 miljoner kronor de tre kommande åren medan McLaren å sin sida inte kan erbjuda mer än 478 miljoner.

- Det har varit mycket spekulationer och rykten om min flytt till Mercedes men jag är nöjd hos McLaren.

- Vi har en bra bil och är i en position där vi kan utmana toppteamen. Vi kan definitivt vinna mästerskapet, säger Hamilton till Times of India.

Hamilton har ledsnat på flyttryktena.

- Jag har varit hos det här teamet sedan jag var 13 år gammal och vi har jobbat hårt sedan 2009. Vi ska förhoppningsvis äntligen kunna vinna mästerskapet. Det viktigaste är att inte bli distraherad av all skit som finns därute.

Men än så länge finns inget kontrakt på plats och tv-kanalen SkySports uppger att McLaren redan har börjat undersöka marknaden i jakt på en ersättare. Sedan Ferrari tackat nej till Sergio Perez i förra veckan ligger nu istället McLaren närmast till hands.

Inget av teamen har velat kommentera uppgifterna.

Henric Larsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil