Grosjean suspendu pour le Grand Prix d’Italie - F1i
 
Formel 1

Motornestor Tromark: "Grosjean är ute på tunn is"

Motornestor Tromark: "Grosjean är ute på tunn is"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 02/09/2012 kl 18:13
Eurosports Motornestor Jan Tromark tror att Romain Grosjean kan hänga löst hos Lotus efter den senaste kraschen.
 

Motornestor Tromark om Romain Grosjean
- Killen är snabb men det här kommer att bli dyrbart för honom. Hans teamchef fick frågan och sa att han inte pratat med honom än och lät bister. Det kostar det där. Det värsta som kan hända är att han får tacka för sig. Det har varit lite för mycket. Jag tror att han är ute på tunn is.

...om Vettels uppkörning
- Det är bara att lyfta på hatten. Det var mycket smart taktiskt. Han är tuff och väldigt bestämd när det gäller.

...om Buttons lyft
- De verkar ha fått till bilen så att det funkar för honom - något som har varit ett problem tidigare. Han har inte haft förtroende för sin bil men den här gången gick det felfritt. Det kan mycket väl fortsätta så. Nu blev det en konstig tävling med många toppfigurer som försvann men även utan startkrasch så hade han nog kunnat vinna ändå.

...om toppstriden i mästerskapet
- Det känns inte som att Webber är någon titelaspirant egentligen men Vettel räknar jag inte bort. Det kommer att stå mellan Vettel och Alonso och ska man tro på någon outsider så väljer jag Button. Kör han hem ett par tävlingar i rad så är han plötsligt med. Ferraribilarna går annars över förväntan och Massa gör ett jättefint race i dag.

...om böter och bestraffningar
- Det har gått över styr. Nu ska de se över Schumachers depåinfartsincident också. Jag tycker att det räcker med att kalla in dem och säga att man inte vill se något av det där mer. Det tar mer att prata med förarna än att ge dem 25 000 i böter.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×