Lewis Hamilton tweets on jenson Button - Eurosport
 
Formel 1

Hamiltons dumma miss på Twitter - rasade mot Button

Hamiltons dumma miss på Twitter - rasade mot Button

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 08/10/2012 kl 08:29
Lewis Hamilton rasade mot Jenson Button på Twitter sedan han trott att hans teamkamrat avföljt honom efter teambytet. "Jag trodde att vi respekterade varandra men det gör han tydligen inte", skrev Hamilton i en ström av tweets på söndag kväll.
 

Det kan vara känsligt att bli avföljd på Twitter, fråga bara Lewis Hamilton. Formel 1-stjärnan trodde att stallkamraten Jenson Button slutat följa honom på mikrobloggsajten som en följd av hans byte till Mercedes - och blev fullständigt vansinnig.

- Märkte just att Jenson Button avföljde. Det är synd. Efter tre år som teamkompisar. Jag trodde att vi respekterade varandra men det står helt klart att han inte gör det.

- Det roliga är att vi FORTFARANDE är teamkompisar. Men det är lugnt, jag tänker ge teamet och fansen allt jag har till jag korsar mållinjen i Brasilien, twittrade Hamilton på söndagskvällen.

Problemet var bara att Button faktiskt aldrig följt sin stallkamrat på Twitter överhuvudtaget, något som Hamilton efter en stund kom på. Istället för att vädra sin ilska fick han skamset göra avbön.

- Mitt fel. Jag fick just reda på att Jenson aldrig följde mig. Jag kan förstå det! Jag måste hänga på twitter mer.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×