Eurosport

Cykel

 Snooker-VMTitta nu 
 
 

Cavendish hoppar över Girot

Mark Cavendishs vårsäsong har kantats av sjukdom, och nu bekräftar hans lag Omega Pharma-Quickstep att han inte kommer till Giro d’Italia.

 

 

Kullerstenssäsongen är över och det är dags för lite backar. Den första av Ardennerklassikerna, Amstel Gold Race, går av stapeln på söndag.

 

  • Cykel

Giant-Shimanos sportdirektör Aike Visbeek bloggar för eurosport.se. Den här gången berättar han om vad som händer i följebilen under en tävling.

  • Cykel

Chris Horner är fortfarande på sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil på träning. Han hade tur som inte dog, säger han till Gazzetta dello Sport.

 

Vi talade med Joaquim Rodríguez, Alejandro Valverde och Vincenzo Nibali inför söndagens Amstel Gold Race, den första av Ardennerklassikerna.

 

  • Cykel

Här är historian om kvinnan som lämnade Wall Street och blev en av världens bästa proffscyklister.

 

  • Cykel

Philippe Gilbert tog säsongens första seger genom att vinna endagsloppet De Brabantse Pijl och visar fin form inför Ardenner-klassikerna.

 

  • Cykel

Katjusa tillbakavisar uppgifterna om att Alexander Kristoff och Luca Paolini är på väg till Fernando Alonsos nya stall.

 

  • Cykel

Lance Armstrong har blivit ett skällsord inom cykelsporten efter dopningsskandalen. Nu gör han ett försök att vinna över lite folk på sin sida igen - med humor.

  • Cykel

Robert Gesink kommer inte till Amstel Gold Race på söndag. Holländarens tävlingsschema den närmaste tiden är osäkert.

 

Roberto Vacchi tror att gårdagens Paris-Roubaix vittnade om en renare cykelsport.

Årets upplaga av Paris-Roubaix visade att nya rivaliteter och dueller är på gång i cykelvärlden, reflekterar cykelexperten Anders Adamson.

Bradley Wiggins erkänner att han är tveksam till om han får plats i Skys Tour de France-lag.

 

  • Cykel

Den nyblivne norske Milano-Sanremovinnaren Alexander Kristoff och lagkamraten Luca Paolini lämnar Katjusa efter säsongen, skriver Het Nieuwsblad.

 

 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil