Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Cykel

Kessiakoff nära förlänga med Astana: "Ännu inget skrivet"

Sajten Biciciclismo skriver att Fredrik Kessiakoff har förlängt sitt kontrakt med Astana. Men ingenting är klart. "Ännu inget kontrakt skrivet", meddelar Kessiakoff eurosport.se.

 
Kessiakoff nära förlänga - CykelAFP
 

Fredrik Kessiakoffs kontrakt med Astana går ut vid årsskiftet, och med sin andraplats i bergspristävlingen på Tour de France lär han ha ett bra förhandlingsläge.

32-åringen berättade förra veckan för eurosport.se att han har kontaktats av andra stall. Enligt uppgifter till sporten.dk är Bjarne Riis i Saxo Bank-Tinkoff Bank intresserad av svensken. Men idag skriver Biciciclismo att Kessiakoff har förlängt två år med Astana, något som flera andra internationella medier har fört vidare. Uppgifterna stämmer inte helt, enligt Kessiakoff själv.

"Jag är långt kommen i förhandlingar med Astana, men ännu inget kontrakt skrivet", meddelar svensken i ett sms till eurosport.se.

Flera kända namn har kopplats till det kazakiska laget, framförallt har det länge ryktats om att Vincenzo Nibali kommer att ansluta nästa år. Italienaren ska enligt uppgifter vilja ta med sig Alessandro Vanotti och Valerio Agnoli från Liquigas om han skriver på för Astana.

Malena Johansson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil