1108 news Bradley Wiggins - Eurosport
 
Artikel
kommentarer
Cykel

Här visar Wiggins fingret mot brittiska pressen

Här är Wiggins "fuck you" till brittiska pressen: "Jag var trött"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/11/2012 kl 13:05
Nationalhjälten Bradley Wiggins har skapat rubriker i England efter att ha gett fingret till fotografer. Nu ber han om ursäkt. "Jag var trött, hade mycket ont, och jag ville bara komma hem", säger britten.

Bradley Wiggins kolliderade med en skåpbil på en träningsrunda i onsdags. Han kom undan med skador av lättare typ - brutna revben och en handledsskada - och kunde lämna sjukhuset på torsdagen.

- Jag vill tacka alla för deras vänliga tankar och meddelanden de senaste 48 timmarna, och jag vill självklart även tacka alla på Royal Preston Hospital som tog hand om mig, säger han på Team Skys hemsida.

SID

När Wiggins anlände till sin bostad efter sjukhusvistelsen väntade pressen på honom. 32-åringen blev irriterad och visade fingret åt fotograferna.

Dagen efter var Tour de France-vinnaren ångerfull.

- Jag vill be om ursäkt för gesten jag gjorde när jag kom hem i går eftermiddag. Jag var trött, hade mycket ont, och jag ville bara komma hem. Men jag borde inte ha reagerat så. Jag är ledsen för det, säger Wiggins, som blev en nationalhjälte efter sitt guld i London-OS i somras.

Sky meddelade också att Shane Sutton, stallets chefstränare, kommer att återhämta sig fullt ut. Sutton var med om en separat bilolycka i torsdags.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 

kommentarer