Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Cykel

Wiggins: "Armstrong kommer aldrig att berätta sanningen"

Enligt årets Tour de France-segrare Bradley Wiggins kommer Lance Armstrong aldrig erkänna att han dopade sig. "Alla vet att han är en envis man. Han har för mycket att förlora, men bevisen talar för sig själva. Det är överväldigande."

 
Bradley Wiggins: "Lance Armstrong kommer aldrig att berätta sanningen" - CykelAFP
 

I samband med gårdagens presentation av Tour de France 2013 var det naturligtvis oundvikligt att även diskutera Lance Armstrongs fria fall och konsekvenserna av detsamma.

Bradley Wiggins anser att Armstrong borde träda fram och berätta sanningen, men han befarar att så aldrig kommer att ske.

- Alla vet att han är en envis man. Han har för mycket att förlora, men bevisen talar för sig själva. Det är överväldigande, säger Wiggins.

- Det är synd att cykelsporten återigen dras ner i skiten, men det är inte synd att han åkt fast - i takt med att du blir äldre börjar du förstå att jultomten inte existerar och det är samma sak med Lance.

- Men det är synd att vi, dagens åkare, tvingas reparera skadorna och övertyga folk. Det är svårt att övertyga folk på grund av det nuvarande läget och jag har inga svar på hur vi ska göra. Jag kan bara göra det jag redan gör.

eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil