Eurosport

Alpint

 Snooker-VMTitta nu 
 
 
 
  • Alpint

Tränaren fick sparken - på telefon: "Besviken"

Johan Brolenius, tränare för det alpina herrlandslaget, får sparken. Han fick beskedet under måndagen.

 

 
  • Alpint

En månad efter att Maria Höfl-Riesch vann sitt tredje OS-guld meddelar den tyska alpinstjärnan att hon slutar.

 

Jessica Lindell Vikarby hade ledningen i den totala storslalomcupen inför avslutningen i Lenzerheide. Men segern gled svenskan ur händerna, trots tredjeplatsen.

 

I herrarnas avslutning av slalomcupen i Lenzerheide hade Marcel Hirscher en lyckad dag. Han vann både dagens tävling och den totala slalomcupen.

 

  • Alpint

Frida Hansdotter slutade tvåa i säsongens sista slalomtävling 1.44 sekunder bakom omöjliga Mikaela Shiffrin. Därmed blev hon tvåa även i slalomcupen.

 

Matts Olsson tappade i sammandraget efter ett sämre andraåk. Ted Ligety vann säsongsavslutningen i storslalom och tog hem hela cupen för femte gången.

 

  • Alpint

Det svenska laget fick inte alls till det i nationstävlingen under världscupavslutningen i Lenzerheide. Italien vann på bättre tider i paralellslalomtävlingen.

 

Anna Fenninger från Österrike slutade tvåa i när damernas super G-tävling avgjordes i schweiziska Lenzerheide. Fenninger vann därmed den alpina världscupen.

 

Det blev en fransk succé i världscupavslutningen i super-G i Lenzerheide. Alexis Pinturault vann före Thomas Mermillod-Blondin.

 

Maria Höfl-Riesch vurpade otäckt och fick föras till sjukhus i ambulanshelikopter. Det var ptäcka bilder när tv-kamerorna fångade hennes plågade skrik.

 

Matthias Mayer vann störtloppet i världscupfinalen i Lenzerheide. Det var österrikarens första VC-seger. Schweiziskan Lara Gut vann damstörtloppet.

 

  • Alpint

Mattias Hargin hade vittring på en pallplats men fick inte till det i det andra åket och föll tillbaka till sjunde plats.

 

  • Alpint

Med André Myhrer på skadelistan håller Mattias Hargin fanan högt för svensk del. 28-åringen ligger fyra efter det första åket i Kranjska Gora.

 

  • Alpint

Maria Pietilä-Holmner och Anna Swenn-Larsson tog sig upp på pallen i slalomtävlingen i Åre. Amerikanskan Mikaela Shiffrin tog hem segern och säkrade slalomcupen

 

  • Alpint

Åt suveräne Ted Ligety gick inte mycket att göra men Matts Olsson har ändå ett jätteläge att säkra karriärens första pallplats i världscupen.

 

  • Alpint

Matts Olsson hade chans att nå sin första pallplats i karriären. Då körde han ur bara ett par portar in i det andra åket.

 

 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil